WINKEL KASSA

Betaalbare kwaliteit voor uw zaak

Onze winkel kassa zit vol functionaliteiten die u eenvoudig kunt activeren. Zo zorgt u ervoor dat de kassasoftware helemaal aansluit op uw situatie. Even een bon parkeren, van medewerker wisselen of een deelbetaling uitvoeren. De voorraad van een product checken, een vergoeding aanslaan of een waardebon innemen. Worden uw producten zonder labels aangeleverd, print dan vanuit de winkel kassa labels.  Neem gerust contact met ons op voor alle functionaliteiten.

Voorbeeld van een kassasysteem voor winkels

KLANTEN AAN HET WOORD

Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk alle klantervaringen >

“Een goed en betaalbaar kassasysteem! Uitstraling is netjes en kan goed aan de wensen aangepast worden.”

Logo van een klantErwin, Ouderenwinkel Noordwijk

“Vorig jaar hebben wij een kassasysteem aangeschaft bij POS Kassasystemen. Wij zijn hier erg tevreden over!”

Logo van een klantEdgar, L&B Ledermode

ONLINE INZICHT

Overal uw omzet bekijken of producten wijzigen.

Met het (online) dashboard krijgt u meer inzicht in uw zaak en het rendement hiervan. Het is eenvoudig om producten te wijzigen. Er is een groot scala aan rapportages beschikbaar zodat u zelf niet meer hoeft te rekenen. Wat dacht ik van thuis op de bank een bestelling maken op basis van de verkopen van afgelopen week. Verder beschikt het (online) dashboard onder andere over facturatie, voorraad-, personeels en klantenbeheer.

Demo aanvragen
Voorbeeld van het online dashboard op een macbook

KOPPELINGEN

Door de kassasoftware te koppelen bespaart u tijd en geld. Hierdoor bieden we samen met onze partners efficiënte oplossingen.

Meer over koppelingen >

ONTZORGEN

Wij begrijpen dat de aanschaf van een kassasysteem een grote investering is. We hebben vertrouwen in de kassasystemen en daarom bieden we de mogelijkheid tot 5 jaar garantie.

Standaard ontvangt u 2 jaar garantie. Onze garantie gaat verder dan u zult verwachten. U betaalt geen voorrij-, materiaalkosten en arbeidsloon. Doorgaans vertrekt een collega direct na uw telefoontje, maar om onszelf in te dekken zeggen we dat we binnen 24 uur ter plaatsen zijn. Wij zetten een tijdelijk kassasysteem neer zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

OPLOSSINGEN

Door de ervaring in de branche kunnen wij u een passende oplossing bieden. Wij kijken graag naar uw situatie en geven een vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.

Demo aanvragen

Tijdbesparend

Zo heeft u tijd om de klant wat extra's te geven