TABLET KASSA M30

COMPACT EN STERK

Tablet kassa’s je ziet ze steeds meer. Veel tablet kassa’s zijn gewoon consumenten tablet’s. Onze tablet kassa heeft dezelfde kwaliteit als onze kassasystemen. Het scherm is 10 inch en spatwaterdicht. De bonprinter is ingebouwd en het geheel staat op een stevige voet dat niet meer dan een A4 inneemt. De kassa is makkelijk te verplaatsen en heeft een strakke uitstraling.

Prijslijst aanvragen >

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KASSASOFTWARE

Voor horeca en winkels

De kassasoftware wordt ontwikkeld op basis van de wensen van onze klanten. Iedereen moet ermee kunnen werken zonder een training, u kunt direct aan de slag. Met de (online) backoffice krijgt u meer inzicht in uw zaak en het rendement hiervan.

meer over kassasoftware >

GEÏNSTALLEERD
BIJ U OP LOCATIE

Zorgeloos aan de slag

De tablet kassa komen wij bij u op locatie installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet. Doordat de tablet kassa simpel is in gebruik, zult u in praktijk weinig vragen hebben. Heeft u desondanks een vraag, dan staat de helpdesk voor u klaar. Daarnaast is het voor ons mogelijk om de kassa op afstand over te nemen.

TABLET KASSA M30

Geen internet? Geen probleem

In tegenstelling tot de tablet kassa’s die de meeste leveranciers leveren is onze tablet kassa niet afhankelijk van internet om af te rekenen. U kunt gewoon doorgaan als het internet wegvalt. Zo wordt uw bedrijfsproces niet verstoord.

Contact >