Bonprinters

Ons assortiment printers is veelzijdig. Zo bieden we thermische bonprinters aan voor het printen van kassabonnen. Maar ook labelprinters om labels te printen met de productnaam, prijs en barcode erop. Voor de horeca hebben we printers voor maakbonnen zodat de kok direct aan de slag kan. Alle printers zijn betrouwbaar, energiezuinig en hebben een hoge printsnelheid.

Pinapparaten

Wij bieden verschillenden pinapparaten aan die geschikt zijn voor de horeca en detailhandel. Alle pinapparaten zijn geschikt voor contactloos betalen, dit bevorderd de snelheid tijdens het afrekenen. Daarnaast zijn ze voorzien van een verlicht toetsenbord voor het gebruiksgemak en de toetsen zijn groot van formaat zodat ze goed leesbaar zijn. Door de pinapparaten te koppelen aan ons kassasysteem voorkomt u fouten.

Handhelds

Met onze handhelds kunt u gemakkelijk en snel bestellingen opnemen aan de tafel van uw gast. Bestellingen worden direct doorgezet naar het kassasysteem en eventueel de keukenprinter zodat het eten bereid kan worden en/of de drankjes ingeschonken kunnen worden. De handhelds kunnen uitgerust worden met een waterdichte beschermhoes.

Weegplateau

In samenwerking met Digi hebben wij een RVS platteau ontwikkeld dat gekoppeld kan worden aan ons kassasysteem. Deze unieke oplossing is geschikt voor handelsdoeleinde en goedgekeurd door het NMI.

Prijslijst aanvragen

Vul uw gegevens in en wij sturen u vrijblijvend de prijslijst toe.
Geldlades

Geldlades moeten tegen een stootje kunnen, de kwaliteit moet goed zijn. We hebben geldlades in verschillen maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een schuiflade of voor een flip-top waarbij de klep omhoog komt bij het openen van de geldlade. Alle geldlades kunnen bediend worden door het kassasysteem.

Klantschermen

De kassasystemen zijn uitbreidbaar met verschillende klantscherm. Zo bieden we simpele klantschermen aan die bevestigd worden aan de achterkant van het kassasysteem. Maar ook losstaande klantschermen. Verder is het ook mogelijk om de kassasystemen uit te rusten met een 10.1 inch scherm waarop bijvoorbeeld reclame voorbij kan komen.

Barcodescanners

Elke situatie verreist een andere barcode scanners, door ons breed scala aan barcodescanners hebben we voor elke situatie een oplossing. Onze standaard barcodescanners is al voorzien van een scanbereik van 2 tot 60 cm, 547 scans per seconde en een IP42 bescherming. Daarnaast kunt u kiezen voor een draadloze barcodescaner of een staande barcodescanner die 1500 scans per seconde uitvoert.

Accessoires

Naast randapparatuur leveren we ook accessoires, denk hierbij aan een extra inzet voor een geldlade. Maar ook bonrollen, rfid pasjes om mee in te loggen op de kassa of een buzzer op de keukenprinter. Neem contact met ons op voor meer informatie over de accessoires die voor u van belang kunnen zijn.