POS Systeem X60

INNOVATIEF EN GOOD LOOKING

Bij het POS systeem X60 kan de ruimte onder het scherm benut worden met een bonprinter of kassalade, maar het vrij laten geeft een gewichtloos effect. Het innovatieve design is met meerdere product awards bekroond. De X60 is leverbaar in zeven verschillende kleuren zodat hij altijd in het winkelinterieur past. Dit komt overeen met onze visie, we vinden dat het POS systeem een verlenging van het winkel- en horecainterieur moet zijn.

Optioneel is een resisitive touchscherm. Hierdoor kan het scherm ook bediend worden met natte en vette vingers. Het is een stevig robuust systeem en dat voel je ook bij het aanraken en de bediening. De X60 kan vastgeschroefd worden aan de toonbank.

POS Systeem X40

COMPACT EN HANDZAAM

Het POS Systeem X40 is het meest compacte en flexibele kassasysteem dat wij aanbieden. Het systeem is heel wendbaar en kan zelfs plat gevouwen worden. Het kassasysteem is voorzien van een 14 inch breedbeeld scherm met een hoge resolutie. Net als de andere POS systemen is de X40 voorzien van een snelle Intel processor en SSD flash geheugen.

Omdat onze kassasystemen allemaal een warmte geleidende structuur hebben is een ventilator niet nodig, een ventilator zuigt stof en troep aan. Het kassasysteem voldoet aan de laatste energie en milieu normen.

POS Systeem X50

ROBUUST EN STIJLVOL

Het POS Systeem X50 is een stijlvol en high-performance kassasysteem. Het kassasysteem is voorzien van een schokbestendig en krasvast, capacitieve touchsreen. De X50 is verkrijgbaar in twee varianten. Met een 15 inch scherm of een 15 inch breedbeeld scherm. Bij de laatst genoemde kunnen er meer producten op het scherm.

De Intel Baytrail processor zorgt voor prestatie. De computer bevindt zich aan de achterzijde van het scherm waardoor het systeem minimale ruimte inneemt. Het POS Systeem X50 is een toegankelijk product door het design, technologie en prestatie. Een verstandige investering voor de lange termijn.

Randapparatuur

Branchegerichte oplossingen

Voor elke branche hebben we randapparatuur in ons assortiment. Zo is het bijvoorbeeld in de Horeca mogelijk om met handhelds te werken of met een keukenprinter voor maakbonnen. In de detailhandel is het handig om met een labelprinter prijslabels te printen met barcodes erop. Maar in een delicatesse winkel kan men gebruik maken van een weegplateau.