Pinapparaten

Bij de aanschaf van een pinapparaat moet u met verschillende zaken rekening houden. Denk aan de verschillende transactietarieven, eenmalige aanschafkosten en een eventueel servicecontract. Wij adviseren u graag wat voor uw situatie de voordeligste oplossing is. Daarnaast installeren wij het pinapparaat kosteloos bij u op locatie, bij aanschaf van een kassasysteem.

Yomani

Het Yomani pinapparaat is robuust, heeft een strak design met hoge resolutie kleurenscherm en maakt vanzelfsprekend contactloos betalen en retourpinnen mogelijk. De geïntegreerde pininvoer zorgt ervoor dat uw klant veilig bij u kan betalen met goede bescherming bij het invoeren van de pincode op de automaat.

Voordeel bij het Yomani pinapparaat is dat de NFC-lezer aan de zijkant van de automaat zit, waardoor de transactiegegevens ook tijdens de betaling duidelijk zichtbaar blijven. Betalen kan natuurlijk ook via de chip op de betaalkaart of, bij betaling met bepaalde buitenlandse kaarten zonder chip, via de magneetstrip.

  • Kleurrijk en helder display met geïntegreerde pin afscherming

  • Contactloos en retourpinnen

  • Gekoppeld met onze kassasystemen

Smart VX820 + VX520

Hecht je als ondernemer veel waarde aan een slimme en gemakkelijke manier van betalen? Het CCV Smart pinapparaat bestaat uit een gescheiden klantgedeelte. Het kassasysteem stuurt het bedrag naar de terminal en je klant betaalt aan de andere kant van de toonbank met zijn smartphone of bankpas. Als de betaling is voltooid sluit op het kassasysteem de transactie. Mobiel betalen en contactloos betalen zijn allebei mogelijk.

  • Bied je klanten meer privacy

  • Ondersteunt mobiel- en contactloos betalen

  • Kan gekoppeld worden met het kassasysteem

“Een club moet het in een paar uurtjes per avond verdienen. Daarom is het belangrijk dat de kassasoftware en het pinapparaat snel en stabiel met elkaar samenwerken. Door het pinapparaat aan de kant van de gast te plaatsen kan het personeel het biertje tappen terwijl er wordt afgerekend. Ideaal en super snel!”

Martijn, Club Ruis

Tevreden klanten

lees de klantervaringen >

Mobiel pinapparaat

Dit nieuwe mobiele pinapparaat blinkt uit in kracht, snelheid en uitstekende prestaties. Het is een stijlvolle, compacte en lichte pinapparaat. Voor in je zaak of op het terras. Qua look en feel is het een stijlvolle, compacte en lichte terminal. Moeiteloos switcht de CCV Mobile tussen 4G én Wifi voor maximale flexibiliteit;  handig voor de mobiele ondernemers en als snelle betaaloplossing in een ‘vaste’ winkel. Altijd en overal kunnen betalen.

  • Licht, verbeterd design en handzaam

  • Altijd bereik dankzij de flexibele connectiviteit. (4G én WiFi in één)

  • Klaar voor alle betaalmethodes