Over ons2019-02-18T13:06:57+00:00
“Trots leverancier van honderden klanten in Nederland en België. Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.”

OVER ONS

WAAR WIJ VOOR STAAN

 • Servicegericht | Nazorg vinden wij belangrijk, onze helpdesk staat ook in de avonduren en het weekend voor u klaar.

 • Ervaring | Onze kassasystemen zijn het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring.

 • Zorgeloos | Tot 5 jaar on-site garantie inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

 • Gebruiksvriendelijk | De kassasoftware is voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik.

 • Betaalbaar | De voordeligste aanbieder van Nederland met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

 • Transparant | Vooraf de kosten duidelijk en inzichtelijk. Geen onverwachtse kosten achteraf.

KLANTEN AAN HET WOORD

ONZE KLANTEN VERTELLEN HUN ERVARING

“De iPhone onder de kassasystemen! De kassa heeft alleen betrekking tot jou business. Dit samen met een goede prijs en adequate support (anytime) durf ik iedereen deze kassa aan te bevelen.”

Ruben, Rubens Burger

“Voor het beginnen van onze winkel waren we op zoek naar een goed kassasysteem, die ook makkelijk in omgang zou zijn. Nadat we meerdere kassaleveranciers hebben benaderd en bekeken, kozen we voor POS Kassasystemen. De kassasoftware was goed te koppelen met onze al bestaande Magento webwinkel en is erg gebruiksvriendelijk. De administratie is ook makkelijk door het online dashboard, dit is duidelijk, overzichtelijk en compleet.

De uitstraling van het kassasysteem is ook wat we zochten; strak, niet opvallend en lekker compact. Als ik ergens tegen aan loop stuur ik een mail naar POS Kassasystemen en dit word gelijk opgepakt. Is er iets wat niet gelijk lukt krijg ik duidelijk een tijdbestek dat het gaat gebeuren. Duidelijke afspraken en ze komen hun afspraken na.

Al met al ben ik zeer tevreden over het kassasysteem en de service van dit bedrijf, voor de volgende winkels zal ik zeker weer gebruik maken van POS Kassasystemen!”

Wiebe, Bier & Plezier

“We waren niet tevreden over onze huidige kassaleverancier, wat ik tekort kwam bij hen heb ik gevonden bij POS Kassasystemen. De kassasystemen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje. Belangrijk in een nachtclub!

De kassasoftware moest snel zijn en presteren onder hoge druk, de transacties wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit verloopt vlekkeloos, door de koppeling met de pinapparaten gaat het afrekenen een stuk sneller.

Met het online dashboard heb ik meer inzicht in de verkopen, medewerkers en statistieken. De service van POS Kassasystemen is bijzonder goed, de eerste avonden monitorde ze de prestaties van de kassasystemen en hielden ze alles scherp in de gaten wat een gerust gevoel gaf. Mocht er iets zijn is het makkelijk om even te bellen en wordt er meteen actie ondernomen!”

Martijn, Club Ruis

“De prijs en kwaliteitsverhouding is super, de uitstraling strak en niet opvallend. De kassasoftware is eenvoudig in gebruik en goed te koppelen met onze webshop inclusief voorraadbeheer. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid onderzocht en gevonden om tijdens beurzen het kassasysteem te gebruiken! Dit d.m.v. een laptop waarop het systeem draait. Top!  Verder heb ik inzicht in omzet, rapportages generen en kan ik heel eenvoudig barcodes genereren. Dit ten samen bespaard veel tijd en kosten aan administratie, niet alles meer handmatig hoeven doen. 

De nazorg is uitstekend, goede en snelle service bij storingen. Heb je problemen of kom je ergens niet uit, wordt je snel geholpen. POS Kassasystemen denkt mee met de klant, geeft goed en deskundig advies. Ten slotte heel belangrijk dit bedrijf heeft nog tijd voor de klant!”

José, Joskes Winkel

Laat u overtuigen

contact

“The POS system is perfect. It looks great on my counter top, but more importantly it is very reliable and versatile. I have weekly changing items and through the online dashboard I can change it directly on my laptop and within a few minutes it is reflected on my POS system. Furthermore the customer service is perfect, everytime when i needed help they were at the end of the line and made sure everything was clear and sorted out. I highly recommend this POS system.”

Lauren, Sushilee

“Creepz heeft nu ook een Creepz winkel geopend in het centrum van Dordrecht. Om de voorraad van de artikelen in de webshop en de fysieke winkel in Dordrecht up to date te houden heeft Creepz gekozen voor POS Kassasystemen. De verkoop in de webshop en winkel wordt nu door een koppeling centraal geregeld. Dit voorkomt veel dubbel werk en de voorraad blijft overzichtelijk.

Naast de schitterende vormgeving van de kassa is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. We kunnen op het online dashboard zien hoe de verkoop in de winkel gaat en inzicht krijgen over de omzet middels uitgebreide rapportages. Door onze accountant toegang te verlenen in het online dashboard is ook de boekhouding meteen makkelijk te verwerken.

Creepz is erg enthousiast over de service van POS Kassasystemen. De prijs, het gebruiksgemak, de koppeling tussen webshop en fysieke winkel en de service heeft ons doen besluiten om voor POS Kassasystemen te kiezen.”

Jan-Kees, Creepz

“Na 30 jaar gebruik te maken van papier, vonden wij het hoog tijd om eens te gaan oriënteren naar een eenvoudig en betaalbaar kassasysteem. Zo zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij POS Kassasystemen. Al bij het eerste contact was de indruk zeer positief. Het team van POS Kassasystemen denkt met je mee, zonder zich aan je op te dringen. De kassasoftware is zeer eenvoudig en echt iedereen kan er mee werken. Wat voor ons heel prettig is, is dat als je ergens tegenaan loopt of je mist iets in de software, bij POS Kassasystemen staan ze direct voor je klaar en zoeken ze naar een oplossing.

Wij vonden het ook belangrijk om een kassasysteem aan te schaffen die niet te veel ruimte nodig heeft en uitbreidmogelijkheden heeft voor de toekomst. Dit alles hebben wij gevonden in een kassasysteem van POS Kassasystemen! Wij zijn dan ook ontzettend positief en tevreden, en kunnen dit elke ondernemer aan raden!”

Sabine, de Kromsteert

“Ofschoon Shops4youonline B.V. zich primair op online verkoop richt hebben wij inmiddels ook twee fysieke winkels. Naast online verkoop is het erg belangrijk om ook fysieke winkels te hebben. Om die reden zocht ik een goed kassasysteem voor onze beide winkels en met blik op de nabije toekomst voor de nieuw in te richten winkelketen. Vrijwel direct waren wij verliefd op het prachtige design! In een winkel wil je dat alles er perfect uit ziet, dus ook je toonbank met kassa. De kassa is bij ons een pronkstuk in het interieur!

De techniek is goed in orde en het gehele kassasysteem werd compleet geleverd. Wij verkopen 14.000 verschillende producten, dus dat was een uitdaging. De kassasoftware kan dit grote assortiment prima aan. Slimme info gekregen van POS Kassasystemen hoe wij de inrichting van de kassa het meest efficiënt konden doen. Daarnaast hebben wij een aanvullende mogelijkheid laten ontwikkelen voor de cliënten die als professional willen afrekenen.

Het online beheer van de kassa is bijzonder simpel in gebruik, en voor mij als eigenaar super handig om e.e.a. te monitoren. Kortom Shops4youonline B.V. is erg tevreden!”

Ruud, Hair en Beauty Online en Haarboetiek

“Werkt simpel, perfect en ziet er prachtig uit!”

Alex, 't Damphutje

“Heel fijn systeem en goede klantenservice!”

Lizzy, Manege 't Hoogt

“Wij werken sinds enkele maanden met POS Kassasystemen. Het is een snel en zeer duidelijk systeem waar iedereen snel mee leert werken. We hadden zelf nog wat ideeën wat we graag terug zouden zien, en die zijn binnen een week in het systeem verwerkt. Helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar, en ze kunnen op afstand meekijken als je vragen hebt. Dus zeker een aanrader!”

Kai, Limburgsuitje

“Voor mijn nieuw op te starten dierenspeciaalzaak was ik op zoek naar kassasoftware voor dummy’s. Ik ben namelijk digibeet. Via internet kwam ik terecht op de pagina van POS Kassasystemen. De vormgeving van het kassasysteem sprak mij direct aan, want ondanks dat ik digibeet ben, vind ik alles wat met computers e.d. te maken heeft, wel ontzettend leuk. Nu mijn winkel draait kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het hele kassasysteem, de kassasoftware en dienstverlening. Het kassasysteem werkt makkelijk en het bijbehorende online dashboard geeft me veel inzicht in de omzetten, voorraad- en verkoop totalen en de rapportages.

Tevens is het zo, dat wanneer ik er echt niet uitkom, ik altijd een bericht kan sturen naar POS Kassasystemen, waar dan direct een antwoord op komt. Kortgezegd: kassasysteem -> top, service -> top = ik ben een tevreden mens.”

Marianne, Huisdierenenzo

Ontdek de mogelijkheden

contact

“Het kasssysteem is zeer gebruikersvriendelijk; het werkt snel en makkelijk. Middels het online dashboard is het zeer handig om op afstand de omzet te bekijken van beide filialen, wekelijkse- maandelijkse, kwartaal- en jaarrapportages te downloaden. Als er een probleem is (wat nauwelijks voor is gekomen) dan neemt POS Kassasystemen het kassasysteem op afstand over om het probleem op te lossen. Ook fijn dat we zelf productgroepen en producten kunnen toevoegen, prijzen kunnen invoeren/wijzigen etc. De service is zeer goed, ze staan altijd klaar als er vragen en/of problemen zijn en lossen dit dan altijd snel op; 24/7!”

Barbara, Amsterdam Duck Store

“Een goed en betaalbaar kassasysteem! Uitstraling is netjes en kan goed aan de wensen aangepast worden.”

Jorg, Orbit Electronic

“Een goed en betaalbaar kassasysteem! Uitstraling is netjes en kan goed aan de wensen aangepast worden.”

Erwin, Ouderenwinkel Noordwijk

“Wij gebruiken sinds enkele maanden het POS Kassasysteem. Wij zijn uitermate tevreden over dit systeem.

Na onze zoektocht kwam POS Kassasystemen niet alleen het goedkoopste uit kwa investering maar ook de maandelijkse kosten bleken erg laag te zijn. Tevens door het persoonlijke contact met Rick hebben wij besloten dit systeem aan te schaffen. De kassa werd vakkundig en snel geïnstalleerd, alle door ons aangeleverde artikelen waren al geïmporteerd. Nu na 4 maanden met dit systeem gewerkt te hebben kunnen wij hier al een goed oordeel over geven. De kassasoftware is zeer gebruiksvriendelijk en dit zorgt ervoor dat je klanten snel kunt helpen, ook voor het personeel is het systeem snel te begrijpen. Door het online dashboard heb je altijd inzicht in de omzet van je onderneming, zo heb je binnen handbereik een historisch overzicht en kun je dit ook vergelijken. Ook kwa service en support zijn wij zeer te spreken over POS Kassasystemen mocht er een bug in de software zitten of een extra functie gewenst zijn dan word je altijd snel en goed geholpen. Ook voor feedback of verbetering staat POS Kassasystemen open en dit nemen zei mee in de updates.

Kortom POS Kassasystemen is niet alleen goedkoop in aanschaf en maandelijkse kosten. Maar staat ook garant voor een goedwerkend kassasysteem en een uitstekende support!”

Martijn, Molenshop

“Vorig jaar hebben wij een kassasysteem aangeschaft bij POS Kassasystemen. Wij zijn hier erg tevreden over, en hebben geen spijt gehad van de aanschaf. Het kassasysteem werkt erg prettig en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de backoffice werkt goed en snel, zowel als apart programma op de pc als online.

Er zijn zeer regelmatig nieuwe updates beschikbaar voor zowel het kassasysteem, als voor het online dashboard. Hier krijg je dan eerst een duidelijke mail van, met hierin de veranderingen/verbeteringen en nieuwe functies. Hierdoor blijft het systeem goed up-to-date. Als er problemen zijn (wat niet vaak voorkomt) of er is een vraag over iets, dan wordt je snel en vakkundig geholpen.

Al met al een goede keuze om voor POS Kassasystemen te kiezen!”

Edgar, L&B Ledermode

“Als speeltuin zijn wij recentelijk overgestapt op dit systeem. Voor ons was de hoofdreden natuurlijk het financiële plaatje omdat wij maar 6 maanden per jaar een kassa gebruiken maar bij andere bedrijven gewoon de volle pond betalen. Nu sinds een maand operationeel, goede contacten met de heren en vooral een heel goede prijs. Dit is nu echt een bedrijf wat ook de sociale kant van het werk bekijkt. Zoekt u een goed bedrijf hiervoor, dit is uw kans.”

Jan, Speeltuin Schateiland

Bent u de volgende?

contact

“Nadat ons huidige kassasysteem niet meer toereikend was voor onze horecazaak zijn wij gaan zoeken naar een andere kassaleverancier en kwamen al snel uit bij PosKassasystemen. Wij hebben hier geen enkel moment spijt van gehad!

De kassa is een ‘pareltje’ op de toonbank, hij neemt weinig ruimte in beslag en heeft een prachtig design. Ook is het touchscreen naadloos zodat er geen stof in het scherm gaat zitten. De kassa werkt erg snel en wij hebben nog nooit een storing/downtime meegemaakt. De kassasoftware is erg doeltreffend en makkelijk mee om te gaan. Je kan moeiteloos artikelen importeren, producten aanslaan en natuurlijk je gast zo snel mogelijk helpen en de beste service bieden. Dit kassasysteem helpt je hierbij! Personeel heeft met vrij weinig uitleg het systeem kunnen bedienen, dit zegt volgens mij al genoeg. Verder is het online dashboard echt een uitkomst. Je weet op elk moment waar ter wereld ook wat er speelt in je zaak. Je kan er makkelijk, centraal wijzigingen in aanbrengen die dan ook direct in je kassa’s op locatie staan. Je kan een legio aan rapportages raadplegen en verschillende periodes met elkaar vergelijken. De kassa is ontzettend snel bij ons geleverd. De kassa is vakkundig bij ons op locatie geïnstalleerd. Verder is de service ontzettend goed, is er een probleem (dat komt eigenlijk nooit voor) dan wordt die snel opgelost. Verder staat POS Kassasystemen open voor feedback en hier wordt daadwerkelijk ook iets mee gedaan. De gegeven feedback wordt in de software verwerkt, hier zijn wij zeer over te spreken.

Dus zoekt u een betrouwbare partner voor uw pos oplossing dan bent u bij PosKassasystemen aan het juist adres!”

Joël, Gasterij Manjefiek

TIJDSPAD

VAN KENNISMAKING TOT NAZORG

 • Kennismaking | Maak kennis met onze producten en diensten bij u op locatie, online of bij ons in de showroom.

 • Offerte | U ontvangt van ons een offerte. Denk er rustig over na we bellen u niet meteen de volgende dag op.

 • Instructies | Na de goedkeuring ontvangt u van ons de instructies om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Configuratie | Wij bereiden de levering zorgvuldig op kantoor voor. We zorgen ervoor dat de producten al in het kassasysteem staan.

 • Installatie | Wij komen bij u op locatie installeren, we stellen de kassasoftware samen met u in. Daarna ontvangt u uitleg over het systeem en kunt u aan de slag!

 • Nazorg | Ondanks de gebruiksvriendelijkheid zal het voorkomen dat u een vraag heeft, we zijn ruim bereikbaar en bellen u na twee weken op hoe het kassasysteem bevalt.