OMNICHANNEL

ONLINE EN OFFLINE GECOMBINEERD

Consumenten van deze tijd willen online kopen en de mogelijkheid hebben om dit product in de winkel op te halen. En omgekeerd: als de consument eenmaal een beleving heeft gehad in de fysieke winkel, wil hij de mogelijkheid hebben om online te bestellen, zodat hij de aankoop krijgt thuisbezorgd. Het online en offline consumentengedrag is met elkaar verweven. Hoe kun jij inspelen op de ‘omnichannel consument’? Door de verschillende koppelingen bieden we je alle mogelijkheden: van het koppelen van webshopsoftware tot  (geïntegreerde) betaaloplossingen.

Met een webshop koppeling voorkomt u dubbelwerk en “nee” verkoop. U hoeft alleen in de webshop uw producten in te voeren, de kassasoftware neemt ze over. Verkoopt u wat in de winkel dan wordt de voorraad in de webshop bijgewerkt, en andersom.

bekijk de webshop koppelingen >

CCV SHOP

De alles-in-een oplossing voor jouw webshop

Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag. Vraag een pakket aan en start direct met de verkoop van jouw producten. Bepaal voor jezelf wat je wilt uitstralen en geef jouw webshop eenvoudig een lay-out die bij je past. Ervaar het gebruiksgemak en haal het maximale uit jouw webshop! Samen met CCV Shop kunnen wij jou een krachtige omnichannel oplossing bieden.

Speciaal voor onze klanten hebben we een kortingscode, hierdoor betaal je geen eenmalige opstartkosten (€34,95) bij het opstarten van een CCV Shop: POSCCVSHOP2019.

Start meteen een gratis webshop >

Kassasoftware

Pinapparaten

Het meest tastbare element in jouw transacties

Samen met onze partners bieden we alle soorten pinapparaten: draadloos of vast, met WiFi of GPRS, contactloos en gekoppeld aan het kassasysteem. Bovendien kun je huren of kopen. Allemaal met dezelfde betrouwbaarheid. Wij helpen je graag beslissen welke optie het beste voor jou werkt.

Laat u adviseren >
Kassasoftware

KOPPELINGEN

Door de kassasoftware te koppelen bespaart u tijd en geld. Hierdoor bieden we samen met onze partners efficiënte oplossingen.

Meer over koppelingen >