BOEKHOUDPAKKET

Laat het kassasysteem samenwerken met uw boekhoudpakket zodat u alle bonnen niet handmatig hoeft in te voeren. Onze kassasoftware is geoptimaliseerd voor boekhouders, zij kunnen vanuit hun werkplek inloggen in het online dashboard van het kassasysteem.

PERSONEELSPLANNING

L1NDA is de meest gebruikersvriendelijke personeelsplanner, die door het plannen leuk te maken niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert. Alle klanten van POS Kassasystemen mogen L1NDA gratis en vrijblijvend één maand testen. Voor meer informatie kijk op www.l1nda.nl of bel 020-7526690.

WEBSHOP

Heeft u een webshop? Dan kunt u centraal de voorraden en producten bijhouden met onze webshop koppelingen. Zo doet u geen dubbelwerk en voorkomt u nee verkoop. Neem contact met ons op wat voor meer informatie over de mogelijkheden van de webshop koppeling.

PINAPPARAAT

Door ons partnership met CCV Nederland en PIN Direct kunnen wij bij het kassasysteem ook het pinapparaat leveren en koppelen. Zo hoeft u niet los het bedrag in te typen en voorkomt u fouten. De pinapparaten en onze kassasystemen zijn geschikt voor contactloos betalen. Bestel bij ons uw pinapparaat en bespaar op de leveringskosten.

Partners

Door samen te werken kunnen we onze klanten een effectieve oplossing bieden. Staat uw koppeling er niet tussen? Neem dan gerust contact op.