Over ons

Waar wij voor staan.

Servicegericht

Nazorg vinden wij belangrijk, ons support team staat ook in de avonduren en het weekend voor u klaar.

Ervaring

Onze kassasystemen zijn het resultaat van 23 jaar ervaring.

Zorgeloos

Standaard geen 1 jaar garantie, maar 2 jaar garantie op onze kassasystemen. Geen voorrijkosten of arbeidsloon.

Gebruiksvriendelijk

De kassasoftware is voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik.

Betaalbaar

De voordeligste aanbieder van Nederland met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Transparant

Vooraf de kosten duidelijk en inzichtelijk. Geen onverwachtse kosten achteraf.

Klanten

Trots leverancier van een breed scala aan klanten door de gehele Benelux.

Recente klantervaringen

Daar doen we het voor.

Klantervaring
The POS Kassa System is perfect. It looks great on my counter top, but more importantly it is very reliable and versatile.

I have weekly changing items and through the backoffice app I can change it directly on my laptop and within a few minutes it is reflected on my POS system. Furthermore the customer service is perfect, everytime when i needed help they were at the end of the line and made sure everything was clear and sorted out.

I highly recommend this POS system.

Lauren Jade van Sushilee

Klantervaring
Wat wij hebben ervaren in korte punten:

 • Goed en deskundig advies
 • Prijs en kwaliteitsverhouding is super
 • Uitstraling: strak en niet opvallend
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goed te koppelen met onze website inclusief voorraadbeheer
 • Ook hebben zij de mogelijkheid onderzocht en gevonden om tijdens beurzen het kassasysteem te gebruiken! Dit d.m.v. een laptop waarop het systeem draait. Top!!!
 • Dit bespaard veel tijd en kosten aan administratie, niet alles handmatig meer hoeven doen.
 • Inzicht in omzet, rapporten genereren
 • Het kunnen genereren van barcodes op een hele eenvoudige wijze
 • De nazorg is uitstekend
 • Goede en snelle service bij storingen
 • Heb je problemen of kom je ergens niet uit, word je snel geholpen.
 • Meedenken met de klant
 • Heel belangrijk: Nog tijd hebben voor de klant
José van Joskes Winkel

Klantervaring
Creepz heeft nu ook een Creepz winkel geopend in het centrum van Dordrecht. Om de voorraad van de artikelen in de webshop en de fysieke winkel in Dordrecht up to date te houden heeft Creepz gekozen voor POS Kassasystemen. De verkoop in de webshop en winkel wordt nu door een koppeling centraal geregeld. Dit voorkomt veel dubbel werk en de voorraad blijft overzichtelijk.

Naast de schitterende vormgeving van de kassa is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. We kunnen op het online dashboard zien hoe de verkoop in de winkel gaat en inzicht krijgen over de omzet middels uitgebreide rapportages. Door onze accountant toegang te verlenen in het online dashboard is ook de boekhouding meteen makkelijk te verwerken.

Creepz is erg enthousiast over de service van POS Kassasystemen. De prijs, het gebruiksgemak, de koppeling tussen webshop en fysieke winkel en de service heeft ons doen besluiten om voor POS Kassasystemen te kiezen.

Jan-Kees van Creepz

Klantervaring
Voor het beginnen van onze winkel waren we op zoek naar een goed kassasysteem, die ook makkelijk in omgang zou zijn. Nadat we meerdere kassaleveranciers hebben benaderd en bekeken, kozen we voor POS Kassasystemen.

Deze kassa was goed te koppelen met onze al bestaande Magento webwinkel en is erg gebruikelijksvriendelijk. De administratie is ook makkelijk door het online dashboard, dit is duidelijk, overzichtelijk en compleet.

De uitstraling van het kassasysteem is ook wat we zochten; strak, niet opvallend en lekker compact. Als ik ergens tegen aan loop stuur ik een mail naar POS Kassasystemen en dit word gelijk opgepakt. Is er iets wat niet gelijk lukt krijg ik duidelijk een tijdbestek dat het gaat gebeuren. Duidelijke afspraken en ze komen hun afspraken na.

Al met al ben ik zeer tevreden over het kassasysteem en de service van dit bedrijf, voor de volgende winkels zal ik zeker weer gebruik maken van POS Kassasystemen!

Wiebe van Bier en Plezier

Klantervaring
We waren niet tevreden over onze huidige kassaleverancier, wat ik tekort kwam bij hen heb ik gevonden bij POS Kassasystemen. De kassasystemen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje. Belangrijk in een nachtclub!

De kassasoftware moest snel zijn en presteren onder hoge druk, de transacties wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit verloopt vlekkeloos, door de koppeling met de pinapparaten gaat het afrekenen een stuk sneller.

Met het online dashboard heb ik meer inzicht in de verkopen, medewerkers en statistieken. De service van POS Kassasystemen is bijzonder goed, de eerste avonden monitorde ze de prestaties van de kassasystemen en hielden ze alles scherp in de gaten wat een gerust gevoel gaf. Mocht er iets zijn is het makkelijk om even te bellen en wordt er meteen acties ondernomen!

Martijn van Club Ruis

Klantervaring
Wij werken sinds enkele maanden met POS Kassasystemen. Het is een snel en zeer duidelijk systeem waar iedereen snel mee leert werken. We hadden zelf nog wat ideeën wat we graag terug zouden zien, en die zijn binnen een week in het systeem verwerkt. Helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar, en ze kunnen op afstand meekijken als je vragen hebt. Dus zeker een aanrader.

Kai van Limburgsuitje

Klantervaring
Voor mijn nieuw op te starten dierenspeciaalzaak was ik op zoek naar een kassasysteem voor dummy’s.Ik ben namelijk digibeet. Via internet kwam ik terecht op de pagina van POS Kassasystemen. De vormgeving van het kassasysteem sprak mij direct aan, want ondanks dat ik digibeet ben, vind ik alles wat met computers e.d. te maken heeft, wel ontzettend leuk. Nu mijn winkel draait kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het hele kassasysteem, de software en dienstverlening. Het kassasysteem werkt makkelijk en het bijbehorende online dashboard geeft me veel inzicht in de omzetten, voorraad- en verkoop totalen en de rapportages.

Tevens is het zo, dat wanneer ik er echt niet uitkom, ik altijd een bericht kan sturen naar POS Kassasystemen, waar dan direct een antwoord op komt. Kortgezegd: kassasysteem -> top
service -> top
Ik ben een tevreden mens.

Marianne van Huisdierenzo

Klantervaring
Na 30 jaar gebruik te maken van papier, vonden wij het hoog tijd om eens te gaan oriënteren naar een eenvoudig en betaalbaar kassasysteem. Zo zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij POS Kassasystemen. Al bij het eerste contact was de indruk zeer positief. Het team van POS Kassasystemen denkt met je mee, zonder zich aan je op te dringen. De kassasoftware is zeer eenvoudig en echt iedereen kan er mee werken. Wat voor ons heel prettig is, is dat als je ergens tegenaan loopt of je mist iets in de software, bij POS Kassasystemen staan ze direct voor je klaar en zoeken ze naar een oplossing.

Wij vonden het ook belangrijk om een kassa systemen aan te schaffen die niet te veel ruimte nodig heeft en uitbreidmogelijkheden heeft voor de toekomst. Dit alles hebben wij gevonden in een kassasysteem van POS Kassasystemen! Wij zijn dan ook ontzettend positief en tevreden, en kunnen dit elke ondernemer aan raden!

Sabine van Gasterij de Kromsteert

Klantervaring
De iPhone van de kassasystemen! De kassa heeft alleen betrekking tot jou business. Dit samen met een goede prijs en adequate support (anytime) durf ik iedereen deze kassa aan te bevelen.

Ruben van Rubens Burger

Klantervaring
Ofschoon Shops4youonline bv zich primair op online verkoop richt hebben wij inmiddels ook twee fysieke winkels. Naast online verkoop is het erg belangrijk om ook fysieke winkels te hebben. Om die reden zocht ik een goed kassasysteem voor onze beide winkels en met blik op de nabije toekomst voor de nieuw in te richten winkelketen. Vrijwel direct waren wij verliefd op het prachtige design! In een winkel wil je dat alles er perfect uit ziet, dus ook je toonbank met kassa. De kassa is bij ons een pronkstuk in het interieur!

De techniek is goed in orde en het gehele systeem werd compleet geleverd. Wij verkopen 14.000 verschillende producten, dus dat was een uitdaging. De kassasoftware kan dit grote assortiment prima aan. Slimme info gekregen van POS Kassasystemen hoe wij de inrichting van de kassa het meest efficiënt konden doen. Daarnaast hebben wij een aanvullende mogelijkheid laten ontwikkelen voor de cliënten die als professional willen afrekenen.

Het online beheer van de kassa is bijzonder simpel in gebruik, en voor mij als eigenaar super handig om e.e.a. te monitoren. Kortom Shops4youonline BV is erg tevreden!

Ruud van Hair and Beauty Online en Haarboetiek

Kassasysteem
De kassa is zeer gebruikersvriendelijk; het werkt snel en makkelijk.

Kassasoftware
Middels het online dashboard is het zeer handig om op afstand de omzet te bekijken, wekelijkse- maandelijkse, kwartaal- en jaarrapportages te downloaden. Als er een probleem is (wat nauwelijks voor is gekomen) dan neemt POS Kassasystemen het kassasysteem op afstand over om het probleem op te lossen. Ook fijn dat we zelf productgroepen en producten kunnen toevoegen, prijzen kunnen invoeren/wijzigen etc.

Service
Zeer goed, ze staan altijd klaar als er vragen en/of problemen zijn en lossen dit dan altijd snel op; 24/7!

Barbara van Amsterdam Duck Store

Facebook recensie
Werkt steeds beter! Elke maand wel een update die het nog net wat sneller, mooier vorm gegeven of gewoon praktischer maakt. Goed bezig daar bij POS Kassasystemen..

Ron van Café de Barron

Kassasysteem
• Makkelijk hanteerbaar
• Snel aanpasbaar
• Duidelijk
• Overzichtelijk
• Constante verbeteringen

Kassasoftware
• Makkelijke back office (online dashboard)
• Snel aanpasbaar

Service
• Goed bereikbaar
• Snelle response bij problemen
• Goede hulp bij de programmering van het kassasysteem
• Vriendelijke en behulpzame service

Niels van Puur Lokaal

Klantervaring
Wij gebruiken sinds februari het POS Kassasysteem. Wij zijn uitermate tevreden over dit systeem.

Na onze zoektocht kwam POS Kassasysteem niet alleen het goedkoopste uit kwa investering maar ook de maandelijkse kosten bleken erg laag te zijn. Tevens door het persoonlijke contact met Rick hebben wij besloten dit systeem aan te schaffen. De kassa werd vakkundig en snel geïnstalleerd n alle door ons aangeleverde artikelen waren al geïmporteerd. Nu na 4 maanden met dit systeem gewerkt te hebben kunnen wij hier al een goed oordeel over geven. De kassasoftware is zeer gebruiksvriendelijk en dit zorgt ervoor dat je klanten snel kunt helpen, ook voor het personeel is het systeem snel te begrijpen. Door het online dashboard p heb je altijd inzicht in de omzet van je onderneming, zo heb je binnen handbereik een historisch overzicht en kun je dit ook vergelijken. Ook kwa service en support zijn wij zeer te spreken over POS Kassasystemen mocht er een bug in de software zitten of een extra functie gewenst zijn dan word je altijd snel en goed geholpen. Ook voor feedback of verbetering staat POS Kassasystemen open en dit nemen zei mee in de update.

Kortom POS Kassasystemen is niet alleen goedkoop in aanschaf en maandelijkse kosten. Maar staat ook garant voor een goedwerkende kassa en een uitstekende support!

Martijn van de Molenshop

Net dat beetje extra

Zorgt voor tevreden klanten.