Kassasysteem X60

Innovatief en good looking.

Bij de X60 kan de ruimte onder het scherm benut worden met een bonprinter of kassalade, maar het vrij laten geeft een gewichtloos effect. Het innovatieve design is met meerdere product awards bekroond. De X60 is leverbaar in zeven verschillende kleuren zodat hij altijd in het winkelinterieur past. Dit komt overeen met onze visie, we vinden dat het kassasysteem een verlenging van het winkel- en horecainterieur moet zijn.

Optioneel is een resisitive touchscherm. Hierdoor kan het scherm ook bediend worden met natte en vette vingers. Het is een stevig robuust systeem en dat voel je ook bij het aanraken en de bediening. De X60 kan vastgeschroefd worden aan de toonbank.

Prijslijst aanvragen >

Kassasysteem X40

Kwaliteit voor weinig.

De X40 is ons instapmodel, waarbij kwaliteit betaalbaar is. Het kassasysteem is voorzien van een 15 inch touchscreen met een hoge resolutie. Net als de andere kassasysteem is de X40 voorzien van een snelle Intel processor en SSD flash geheugen.
Omdat onze kassasystemen allemaal een warmte geleidende structuur hebben is een ventilator niet nodig, een ventilator zuigt stof en troep aan. Het kassasysteem voldoet aan de laatste energie en milieu normen.

Prijslijst aanvragen >

Kassasysteem X50

Robuust en stijlvol.

De X50 is een stijlvol en high-performance kassasysteem. Het kassasysteem is voorzien van een schokbestendig en krasvast, capacitieve touchsreen. De X50 is verkrijgbaar in twee varianten. Met een 15 inch scherm of een 15 inch breedbeeld scherm. Bij de laatst genoemde kunnen er meer producten op het scherm.

De Intel Baytrail processor zorgt voor prestatie. De computer bevindt zich aan de achterzijde van het scherm waardoor het systeem minimale ruimte inneemt. De X50 is een toegankelijk product door het design, technologie en prestatie. Een verstandige investering voor de lange termijn.

Prijslijst aanvragen >

Prestatie

Alle systemen zijn even krachtig.

De kassasystemen kenmerken zich door de kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Alle kassasystemen zijn van binnen even krachtig, Ze zijn voorzien van een warmte geleidende aluminium structuur, dit voorkomt het aanzuigen van stof en ander vuil doordat er geen ventilator nodig is. Daarnaast standaard uitgerust met SSD opslag en toonaangevende INTEL processoren, wat zorgt voor een optimale prestatie en gebruiksgemak.

Het touchscreen is kras- en waterproef, bediening met natte of vette vingers is hierdoor geen probleem. Bovendien is het touchscreen bezelfree hierdoor zijn de kassasystemen makkelijk schoon te houden en gaat er geen vuil in de randen zitten.

Laat u adviseren >

Randapparatuur

Voor elke situatie.

De kassasystemen zijn uitbreidbaar met een scala aan randapparatuur. Alle randapparatuur voldoet aan onze kwaliteitseisen en werken naadloos samen met de kassasystemen.

Voor elke situatie hebben we een oplossing, neem contact met ons op voor advies.

Bekijk het aanbod >

Betaalbare kwaliteit

Voor jarenlang zorgeloos gebruik.