KASSASYSTEMEN

KWALITEIT VAN BINNEN EN BUITEN

Onze kassasystemen zijn het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring. De kassasystemen kenmerken zich vanwege de kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De binnenkant van de kassasystemen zijn aan elkaar gelijk. Daarentegen maken het design en materiaal het verschil.

Alle kassasystemen zijn voorzien van een warmte geleidende aluminium structuur, dit voorkomt het aanzuigen van stof en ander vuil doordat er geen ventilator nodig is. De systemen zijn standaard uitgerust met SSD opslag. Een SSD heeft in tegenstelling tot een traditionele harde schijf geen bewegende onderdelen en is schok proof. Samen met toonaangevende INTEL processoren, zorgt dit voor optimale prestatie en gebruiksgemak.

Het touchscreen is kras- en waterproef, bediening met natte of vette vingers is hierdoor geen probleem. Bovendien is het touchscreen bezelfree hierdoor zijn de kassasystemen makkelijk schoon te houden en gaat er geen vuil in de randen zitten. De systemen zijn bekroond met meerdere design awards zoals de Red Dot Design Award. Ze zijn zwaar van materiaal en kunnen tegen een stootje.

Voorbeeld van een kassasysteem in praktijk

KASSASYSTEEM X60

ORIGINEEL EN INNOVATIEF

Meer informatie >  Prijzen >

Kassasysteem X60
Kassasysteem X60

KASSASYSTEEM X50

SLANK EN STIJLVOL

Meer informatie >  Prijzen >

Kassasysteem X50

KASSASYSTEEM X40

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Meer informatie >  Prijzen >

Kassasysteem X40 achterkant

KLANTEN AAN HET WOORD

Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk alle klantervaringen >

“De iPhone onder de kassasystemen! Het kassasysteem heeft alleen betrekking tot jou business. Dit samen met een goede prijs en adequate support (anytime) durf ik iedereen deze kassa aan te bevelen.”

Logo van een klantRuben, Rubens Burger

“De prijs en kwaliteitsverhouding is super, de uitstraling strak en niet opvallend. POS Kassasystemen denkt mee met de klant, geeft goed en deskundig advies.Ten slotte heel belangrijk dit bedrijf heeft nog tijd voor de klant!”

Logo van een klantJosé, Joskes Winkel

ZORGELOOS

TOT 5 JAAR GARANTIE

Wij begrijpen dat de aanschaf van een kassasysteem een investering is. U mag dan ook verwachten dat een systeem lange tijd meegaat. Wij hebben vertrouwen in onze systemen en daarom bieden we de mogelijkheid tot 5 jaar garantie.

Standaard ontvangt u 2 jaar garantie. Onze garantie gaat verder dan u zult verwachten. U betaalt geen voorrij-, materiaalkosten en arbeidsloon. Doorgaans vertrekt een collega direct na uw telefoontje. Om onszelf in te dekken zeggen we binnen 24 uur ter plaatste. Er wordt een tijdelijk kassasysteem neergezet waardoor u er verder geen hinder van ondervindt.

Binnenkant kassasystemen

RANDAPPARTUUR

MAAK UW OPLOSSING COMPLEET.

Bekijk het aanbod >

Randapparatuur achtergrond