Kassasoftware

Gebruiksvriendelijk

De kassasoftware start automatisch op. Inloggen op de kassasoftware gaat heel eenvoudig met een pincode of pas, zonder pincode kan natuurlijk ook. U kunt iedere medewerker een eigen account geven of ervoor kiezen om een manager en medewerker account te hanteren.

Wij maken gebruik van een alternatief besturingsysteem, dit is stabieler en veiliger dan Windows. Op het kassasysteem heeft u toegang tot de kassasoftware, het online dashboard, de helpdesk en een webbrowser.

Verkoopscherm

Overzichtelijk en snel producten aanslaan

We vinden feedback heel belangrijk, het verkoopscherm in de kassasoftware is het resultaat van de wensen van onze klanten. Het aanslaan of scannen van producten gaat gemakkelijk. Meer dan 500 producten of groepen zijn in slechts 2 tikken in bereik zonder te hoeven scrollen. Daarnaast kunt u eenvoudig een product verwijderen, vergoeden of korting toepassen.

U bepaald helemaal zelf waar, welke producten, komen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde producten te voorzien van een kleur zodat u ze makkelijker terug kunt vinden in de kassasoftware. De kassasoftware beschikt over een zoekfunctie.

Afrekenen

Hoofdrekenen is niet nodig

 Als de producten zijn gescand of aangeslagen kunt u afrekenen, wij noemen het afrekenen voor dummies. Voor de contante betaling hebben we het munt- en briefgeld visueel weergeven. Met de CCV pinkoppeling gaat de pinbetaling geheel automatisch. Het komt wel eens voor dat iemand een deel wil pinnen en het andere deel contant wil betalen, dat is geen probleem. Ook kan iemand alvast een bedrag voorruit betalen of kan de bon worden gesplitst.

Naast contant- en pinbetalingen kan er ook geboekt worden op mutatie posten en kan een cadeaubon worden verzilverd in de kassasoftware. Mocht u de betaling willen facturen is dit ook mogelijk.

kassasoftware_betaling
Vrijblijvende demo

Maak kennis met de kassasoftware. Vul uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen voor een vrijblijvende demo van de kassasoftware.
Controle

Makkelijk in te stellen en te wijzigen

Met de kassasoftware van POS Kassasystemen bepaald u zelf wie bijvoorbeeld korting op een product mag geven of de kassalade van het kassasysteem mag openen zonder dat er een contante transactie is. Ook kunt u eenvoudig instellen dat er elke dag een kassa telling gedaan moet worden. Zo houd u zelf het overzicht over de geldstromen en hebben de medewerkers alleen toegang tot de functies die voor hen van belang zijn. U heeft alles in eigen hand met de kassasoftware!

kassasoftware_tellen

Klantenbeheer

Eenvoudig boeken op klanten

De kassasoftware heeft de mogelijkheid om op klanten te boeken zodat u kunt bijhouden welke klanten bepaalde artikelen kopen, daarnaast kunt u klanten ook de mogelijkheid geven om op rekening te betalen. Het is eenvoudig om vanuit het online dashboard een factuur te versturen per email, te printen of als PDF op te slaan.

kassasoftware_klantbeheer

Dashboard

Realtime inzicht, altijd en overal in de backoffice

Met het online dashboard beheert u eenvoudig en veilig uw zaak op elk apparaat met een internet browser. Onze klanten vinden dat het makkelijker is om producten en rapporten te raadplegen op hun eigen vertrouwde pc of tablet. Uiteraard is het ook mogelijk op het kassasysteem.

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter en wij zullen contact met u opnemen voor uw vragen en meer informatie.

Belverzoek

Productbeheer

Waar u ook bent, eenvoudig te wijzigen

In het dashboard van de kassasoftware kunt u producten toevoegen, wijzigen en verwijderen. Daarnaast kunt u per product de verkopen raadplegen en vergelijken. Zo krijgt u meer inzicht in de productverkopen per week, maand, kwartaal etc. We proberen u het zo makkelijk mogelijk te maken met statistieken als hardlopers en zachtlopers.

kassasoftware_producten

Facturatie

Handig voor maatwerk of zaalverhuur

De backoffice heet bij ons ‘het online dashboard’. Vanuit het online dashboard is het mogelijk om facturen op te stellen. Handig voor winkels om maatwerk te factureren of in de horeca voor bijvoorbeeld zaalverhuur. De facturen kunnen worden verstuurd per email vanuit het dashboard, maar ook printen en opslaan als PDF behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard staan uw logo, gegevens en voorwaarden op het factuur en kunt u dit zelf aanpassen.

kassasoftware_facturatie

Koppelingen

Het kassasysteem en software zijn te koppelen aan verschillende toepassingen.

 

Meer over koppelingen >

 

  • Pinapparaat
  • Boekhoudpakket
  • Webshop
  • Personeelsmanagement
  • Beltegoed en cadeaukaarten

Voorraadbeheer

Gemakkelijk uw voorraden inzien en bijwerken

De kassasoftware houd de voorraad realtime bij. Wanneer er een product wordt verkocht zal deze van de voorraad worden afgeschreven. Zo heeft u altijd inzicht in de voorraadwaarde en kunt u de voorraad van individuele producten raadplegen. Het registreren van voorraad werkt eenvoudig. U scant het product en vult het aantal in, vervolgens zal de voorraad worden bijgeschreven.

voorraad_kassasoftware

Rapportages

De kassasoftware rekent voor u

Als ondernemer wilt u inzicht hebben in de cijfers van uw zaak. Door in te loggen op het online dashboard kunt u ze direct opvragen. Er zijn verschillende rapportages beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld verschillende periode met elkaar vergelijken en hier grafieken van maken. De omzet en verkopen van medewerkers met elkaar vergelijken, best lopende producten of juist de slecht lopende producten ertussen uit halen.

Gebruiksvriendelijke kassasoftware

Voor iedereen toegankelijk.