KASSA KOPEN

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Een kassa kopen kan nog best lastig zijn. Er zijn veel aanbieders met verschillende oplossingen. Maar welke oplossing is het meest geschikt voor uw situatie? Vrijblijvend komen wij bij u op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden. Het is belangrijk als u een kassa koopt dat deze bij uw wensen aansluit. Heeft u wensen waar wij niet aan kunnen voldoen zijn wij daar transparant over. Kijk ook gerust bij andere aanbieders zodat u een goede afweging kunt maken.

meer over kassasystemen
Kassa kopen

ZEKERHEID

Tot 5 jaar on-site garantie

We begrijpen dat een kassa kopen een investering is. U mag dan ook verwachten dat een systeem lange tijd meegaat. We hebben vertrouwen in onze systemen en daarom bieden we de mogelijkheid tot 5 jaar garantie.

Standaard ontvangt u 2 jaar garantie. Onze garantie gaat verder dan u zult verwachten. U betaalt geen voorrij-, materiaalkosten en arbeidsloon. Doorgaans vertrekt een collega direct na uw telefoontje. Om onszelf in te dekken zeggen we binnen 24 uur ter plaatse. Er wordt een tijdelijk kassasysteem neergezet waardoor u er verder geen hinder van ondervindt. We gaan kijken of we het kassasysteem kunnen repareren en komen deze later weer terugplaatsen.

Voor vragen over de kassa kunt u elke dag terecht van 9.00 tot 21.00 bij onze helpdesk. De helpdesk is bereikbaar per telefoon, mail en live-chat.

LAAT U ADVISEREN

Contact

KLANTEN AAN HET WOORD

Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk alle klantervaringen >

“Nu mijn winkel draait kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het hele kassasysteem, de kassasoftware en dienstverlening.”

Logo van een klantMarianne, Huisdierenzo

“Zoekt u een betrouwbare partner voor uw kassa oplossing dan bent u bij POS Kassasystemen aan het juist adres!”

Logo van een klantJoël, Gasterij Manjefiek

HUREN

Naast een kassa kopen bieden wij ook de mogelijkheid om een kassa te huren of leasen. Huren kan bijvoorbeeld tijdelijk voor een evenement. Maar we bieden ook een huur-koop constructie aan.

Kassa huren
Achterkant van de X60 kassa

TERMIJNEN

Bij de opstart van een winkel of horeca gelegenheid komen veel kosten kijken. Wij begrijpen dat, daarom bieden we betalingstermijnen aan zodat u geld overhoudt voor onvoorziene omstandigheden.

contact