KASSA HUREN

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Heeft u nog niet het startkapitaal om een kassa te kopen dan is een kassa huren de oplossing. Wij bieden een aantrekkelijke huur-koop constructie aan. Of begint u een pilot winkel en wilt u eerst kijken wat de resultaten zijn dan biedt een kassa huren de uitkomst. U zit nergens aan vast en kunt zelf bepalen wanneer u ermee stopt of het kassasysteem over koopt.

Onderaan de pagina vindt u tevens de mogelijkheid tot het tijdelijk huren van een kassasysteem voor bijvoorbeeld een evenement. Door onze online backoffice heeft u realtime inzicht.

meer over kassasystemen

HUUR-KOOP CONSTRUCTIE

Gooi geen geld weg maar investeer door te huren.

Huren is normaal geld weggooien, bij ons niet. Bij ons kunt u een kassa huren waarbij de betaalde huur van de uiteindelijke koopprijs afgaat. Zo investeert u in het kassasysteem in kleine stapjes. Wanneer u eraan toe bent koopt u het kassasysteem over. Ideaal voor starters!

Bij ons kunt een kassa huren voor zowel de horeca als voor winkels. De kassasoftware bevat handige branchegerichte functionaliteiten die u ontlasten in de dagelijks gang van zaken. Laat het kassasysteem voor u werken! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo zodat u kunt zien of de functionaliteiten aan uw wensen aansluiten.

meer over kassasoftware

WIJ DENKEN GRAAG MEE

Contact

TIJDELIJK HUREN

Ook voor het tijdelijk huren hebben we een oplossing. Door onze kassasystemen krijgt u inzicht in de resultaten van uw evenement. Zo verhuren we elk jaar 30 kassasystemen aan het Internationaal Film Festival in Rotterdam. Een evenement van twee weken met meer dan 300.000 bezoekers.

KLANTEN AAN HET WOORD

“Noem mij gerust ambassadeur van jullie verhuur oplossing, ideaal hoe de 30 kassasystemen inzicht geven door een centrale live backoffice.”

Remco, IFFR - Internationaal Film Festival Rotterdam