Snelle bediening

Bij verschillende vestigingen van de Kroon catering staan POS kassasystemen

KANTINES

Eenvoudig in gebruik

Onze kassasystemen zijn ideaal geschikt voor kantines. Uit terugkoppeling van klanten blijkt dat vooral het gebruiksgemak zo fijn is. Medewerkers kunnen er snel en eenvoudig mee overweg. De online backoffice geeft inzicht in de cijfers en ondersteund meerdere locaties zodat alles centraal inzichtelijk is.

Logo's van klanten

KLANTEN AAN HET WOORD

Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk alle klantervaringen >

“Wij werken sinds enkele maanden met POS Kassasystemen. Het is een snel en zeer duidelijk systeem waar iedereen snel mee leert werken.”

Logo van een klantKai, Limburgs Uitje

“Nu sinds een maand operationeel, goede contacten met de heren en vooral een heel goede prijs. Dit is nu echt een bedrijf wat ook de sociale kant van het werk bekijkt.”

Logo van een klantJan, Speeltuin Schateiland

ONDERWIJS

In praktijk brengen van kennis

Steeds meer scholen schaffen een touchscreen kassasysteem aan om hun studenten voor te bereiden op de praktijk. Studenten leren het herkennen van vals geld, het beheren van producten en creëren inzicht in cijfers,

Logo's van klanten

Winkeltje spelen

Leerlingen brengen de theorie in praktijk bij het Etty Hillesum Lyceum

KASSASOFTWARE

GEBRUIKSVRIENDELIJK INZICHTELIJK

De kassasoftware is ontwikkelt met behulp van onze klanten. Met als doel dat iedereen ermee moet kunnen werken zonder een training. U kunt namelijk direct na oplevering met het kassasysteem aan de slag. Met de online backoffice krijgt u meer inzicht in uw zaak. U kunt onder andere gemakkelijk prijzen aanpassen maar ook rapportages op afstand raadplegen.

meer over kassasoftware >
Kassasoftware