HORECA KASSASYSTEEM

Betaalbare kwaliteit voor uw zaak

Het Horeca kassasysteem is het resultaat van een samenwerking met onze klanten. De Horeca is een breed begrip, ons Horeca kassasysteem zit “borden” vol functionaliteiten die u eenvoudig kunt activeren. Zo zorgt u ervoor dat de kassasoftware helemaal aansluit op uw situatie. De bediening is gebruiksvriendelijk zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Het (online) backoffice geeft de Horeca ondernemer inzicht in de cijfers. De beschikbare koppelingen en randapparatuur maken de oplossing compleet.

Gebruiksvriendelijk

Uw medewerkers kunnen direct aan de slag

FUNCTIONEEL VOOR DE HORECA

Tafelplattegrond

De tafelplattegrond maken wij in eerste instantie voor u maar deze kunt u daarna gemakkelijk wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld een extra vloer toevoegen, de volgorde of opstelling wijzigen. Tafels verplaatsen is eenvoudig, als de tafel al bezet is kunt u deze samenvoegen. Ook het verplaatsen van het restaurant naar het terras is geen probleem.

Directe verkoop

Of u nou wel of geen tafels gebruikt, directe verkoop is altijd beschikbaar. Snel producten aanslaan en afrekenen, we hebben veel ervaring met snelheid in bijvoorbeeld cafés of clubs. Medewerkers kunnen na enkele dagen de producten dromen en met hun ogen dicht afrekenen. Bovendien beschikt het horeca kassasysteem over een afhaalfunctie.

Supplementen

Supplementen mogen niet ontbreken in een horeca kassasysteem. De klant bestelt een biefstuk en u vraagt de bereidingswijze en de saus keuze. De klant ziet op de kassabon de saus keuze omdat hier een meerprijs aanhangt. Of gaat de klant voor een mix en u voegt Coca Cola toe aan de Bacardi.

Maakbonnen

Op het terras worden de drankjes opgenomen, door de maakbonnen kunnen ze direct worden ingeschonken terwijl de medewerker al bij de volgende tafel is aangekomen. Maakbonnen maken het proces efficiënt en scheelt in de kosten. Print bijvoorbeeld aparte maakbonnen voor de warme en koude kant in de keuken.

Splitsen en delen

In de horeca willen gasten vaak gesplitst betalen, u selecteert de producten en de gast kan betalen. De rest van het gezelschap kan blijven zitten, er wordt een aparte kassabon gemaakt. Brengt u vervolgens de rekening naar het gezelschap dan kan de bon gedeeld worden en op verschillende manieren worden afgerekend.

Op rekening

Cafés werken vaak op rekening, uw gast komt meerdere keren in de maand. Aan het einde van de maand rekent hij of zij af. Of bijvoorbeeld een zakelijke klant die elke middag lunch komt halen. Aan het einde van de maand kan de klant betalen en ziet hij of zij de afname per dag terug.

FUNCTIONEEL VOOR DE HORECA

De tafelplattegrond maken wij in eerste instantie voor u maar deze kunt u daarna gemakkelijk wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld een extra vloer toevoegen, de volgorde of opstelling wijzigen. Tafels verplaatsen gaat heel makkelijk en als de tafel al bezet is kunt u deze samenvoegen. Ook het verplaatsen van het restaurant naar het terras is geen probleem.

Of u nou wel of geen tafels gebruikt, directe verkoop is altijd beschikbaar. Snel producten aanslaan en afrekenen, we hebben veel ervaring met snelheid in bijvoorbeeld cafés of clubs. Medewerkers kunnen na enkele dagen de producten dromen en met hun ogen dicht afrekenen. Tevens beschikt het horeca kassasysteem over een afhaalfunctie.

Supplementen mogen niet ontbreken in een horeca kassasysteem. De klant besteld een biefstuk en u vraagt de bereidingswijze en de sauskeuze. De klant ziet op de kassabon enkel de biefstuk en de sauskeuze omdat hier een meerprijs aanhangt. Of gaat de klant voor een mix en u voegt Coca Cola toe aan de Bacardi.

Op het terras worden de drankjes opgenomen, door de maakbonnen kunnen ze direct worden ingeschonken terwijl de medewerker al bij de volgende tafel is aangekomen. Maakbonnen maken het proces efficiënt en scheelt in de kosten. Print bijvoorbeeld aparte maakbonnen voor de warme en koude kant.

In de horeca willen gasten vaak gesplitst betalen, u selecteert de producten en de gast kan betalen. De rest van het gezelschap kan blijven zitten, er wordt een aparte kassabon gemaakt. Brengt u vervolgens de rekening naar het gezelschap dan kan de bon gedeeld worden in verschillende betaalmethoden.

Cafés werken vaak op rekening, uw gast komt meerdere keren in de maand. Aan het einde van de maand rekent hij of zij af. Of bijvoorbeeld een zakelijke klant die elke middag lunch komt halen. Aan het einde van de maand kan de klant betalen en ziet hij of zij de afname per dag terug.

KLANTEN AAN HET WOORD

Net dat beetje extra zorgt voor tevreden klanten.

Bekijk alle klantervaringen >

“We waren niet tevreden over onze huidige kassaleverancier, wat ik tekort kwam bij hen heb ik gevonden bij POS Kassasystemen.”

Logo van een klantMartijn, Club Ruis

“The POS system is perfect. It looks great on my counter top. The customer service is perfect, I highly recommend this POS system.”

Logo van een klantLauren, Sushilee Amsterdam

ONLINE INZICHT

Overal uw omzet bekijken of menukaart wijzigen.

Met het (online) dashboard krijgt u meer inzicht in uw zaak en het rendement hiervan. Het is eenvoudig om producten te wijzigen, het raadplegen van hardlopers of het toevoegen van supplementen. Er is een groot scala aan rapportages beschikbaar zodat u zelf niet meer hoeft te rekenen. Verder beschikt het (online) dashboard onder andere over facturatie, voorraad-, personeels- en klantenbeheer.

Demo aanvragen
Voorbeeld van het online dashboard op een macbook

KOPPELINGEN

Door de kassasoftware te koppelen bespaart u tijd en geld. Hierdoor bieden we samen met onze partners efficiënte oplossingen.

Meer over koppelingen >

ONTZORGEN

Wij begrijpen dat de aanschaf van een kassasysteem een grote investering is. We hebben vertrouwen in de kassasystemen en daarom bieden we de mogelijkheid tot 5 jaar garantie.

Standaard ontvangt u 2 jaar garantie. Onze garantie gaat verder dan u zult verwachten. U betaalt geen voorrij-, materiaalkosten en arbeidsloon. Doorgaans vertrekt een collega direct na uw telefoontje, maar om onszelf in te dekken zeggen we dat we binnen 24 uur ter plaatsen zijn. Wij zetten een tijdelijk kassasysteem neer zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

ERVARING

Door ons grote klantenbestand kunnen we inspelen op de veranderingen in behoeftes. Uw kassasoftware blijft up-2-date omdat we dagelijks bezig zijn met verbeteringen.

OPLOSSINGEN

Door de ervaring in de branche kunnen wij u een passende oplossing bieden. Wij kijken graag naar uw situatie en geven een vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Tijdbesparend

De kassa werkt met jou mee