BETAALBARE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE
AFREKENENSYSTEMEN

AFREKENSYSTEMEN

BETAALBARE KWALITEIT

Onze afrekensystemen zijn het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring. De afrekensystemen kenmerken zich vanwege de kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De binnenkant van de afrekensystemen zijn aan elkaar gelijk. Daarentegen maken het design en materiaal het verschil. De afrekensystemen zijn standaard uitgerust met SSD opslag en toonaangevende INTEL processoren, wat zorgt voor optimale prestatie en gebruiksgemak.

meer over kassasystemen >
Kassasysteem

SERVICEGERICHT

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Het afrekensysteem komen wij bij u op locatie installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet. Doordat de afrekensystemen simpel zijn in gebruik, zult u in praktijk weinig vragen hebben. Heeft u desondanks toch een vraag kunt u terecht bij onze helpdesk. Daarnaast is het voor ons mogelijk om het systeem op afstand over te nemen.

  • Tot 5 jaar garantie.

  • Gratis on-site garantie incl. voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

  • Elke dag van 9.00 tot 21.00 bereikbaar.

  • Per telefoon, mail en live-chat.

TEVREDEN KLANTEN

Klantervaringen lezen >

KASSASOFTWARE

GEBRUIKSVRIENDELIJK INZICHTELIJK

De kassasoftware is ontwikkelt met behulp van onze klanten. Met als doel dat iedereen ermee moet kunnen werken zonder een training. U kunt namelijk direct na oplevering met de afrekensystemen aan de slag. Met de online backoffice krijgt u meer inzicht in uw zaak. U kunt onder andere gemakkelijk prijzen aanpassen maar ook rapportages op afstand raadplegen.

meer over kassasoftware >
Kassasoftware

KOPPELINGEN

Door de kassasoftware te koppelen bespaart u tijd en geld. Hierdoor bieden we samen met onze partners efficiënte oplossingen.

Meer over koppelingen >

BRANCHE GERICHT

De kassasoftware heeft per branche functionaliteiten, met de bedoeling het voor u als ondernemer makkelijker maken. Bijvoorbeeld onze iOS en Android apps voor tafelbediening en voorraadbeheer.

Winkels

 
meer >

Horeca

 
meer >

Kantines & onderwijs

meer  >